Creativiteit én inhoud werden moeiteloos gecombineerd; wat een sterke samenvatting!

Frankwatching

Live visuele ondersteuning
Lees Meer

Frankwatching is een online platform voor iedereen die zich bezighoudt met marketing, communicatie, social media en tech. Zij organiseren jaarlijk het evenement SocialToday. 30 experts deelden daar dit jaar hun kennis, tips & tricks met betrekking tot creative content, customer experience en digital commerce.

Het beeldverslag van SocialToday 2018, stapsgewijs gepresenteerd.

"De leukste samenvatting van onze presentatie op Social Today ooit!"

Saskia du Bois Contentmanager Stedelijk Museum Amsterdam

Voor de editie SocialToday 2018 verzorgde Bureau voor Beeldzaken het visuele verslag. Het event bestond uit een aantal plenaire onderdelen gedurende de hele dag en enkele break-out sessies in de middag. Gedurende de dag verwerkte Lotte alle onderdelen in verschillende visuele communicatietools. Terwijl ze aan het werk was, konden de deelnemers het work in progress zien: de tekeningen ontstonden op het tekenscherm dat naast haar stond. Tijdens de wrap-up aan het einde van de dag waren de tekeningen te zien op een drie-tal scherm om haar heen. Daarnaast waren op social media verschillende sprekers visueel te volgen middels haar visuals.

Creativiteit én inhoud werden moeiteloos gecombineerd; wat een sterke samenvatting!

Larissa Nijholt Productmanager Frankwatching Events

Lotte maakte die dag een visueel verslag, verschillende social media posts en een digitale presentatie. Daarbij verzorgde ze aan het einde van de dag een krachtige terugkoppeling van een aantal minuten waar in vogelvlucht de belangrijkste onderdelen van de dag nog eens bekeken werden. Dit werd ondersteund door een knallende visuele presentatie. Het daverende applaus naderhand omlijstte voor ons een succesvolle dag met dito samenvatting!